Overname Citocom door Trends ICT Groep

Trends vestigingen nu in Rotterdam, Amsterdam en Houten

Trends ICT groep heeft met ingang van 6 juli Citocom overgenomen. De overname van het Houtense bedrijf past binnen de groeistrategie van Trends.
Directeur Victor Visser: “Wij willen kleine en middelgrote bedrijven in de Randstad ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wij hebben gemerkt dat een lokaal aanspreekpunt hierbij van groot belang is.“

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert al 30 jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het MKB. Citocom is al meer dan 40 jaar actief in de regio Utrecht op het gebied van Voice, Video en Data.
Door deze overname kunnen de klanten van Citocom gebruik maken van het volledige productportfolio van Trends op het gebied van vaste en mobiele telefonie en IT-diensten. Verder is erin voorzien dat de vestiging van Citocom in de nabije toekomst onder de naam Trends zal gaan opereren.

CEO van Citocom Hans van Mackelenbergh vertelt: “voor onze klanten verandert er niets. Ze blijven met dezelfde contactpersonen werken. Bijzonder is dat Trends haar eigen datacenterruimte heeft in Amsterdam en een eigen cloudoplossing aan kan bieden.”

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll