Rebranding: van Amnez naar Trends ICT Groep

Met de rebranding van Amnez telecom & ICT is de laatste hand gelegd aan de overname door Trends ICT Groep. Op 1 juni 2022 werd bekend dat Trends en Amnez de krachten gingen bundelen en verder gaan onder de naam Trends ICT Groep. Deze nieuwe fase krijgt met een volledige rebranding de herkenbare Trends stijl.

Communicatie-uitingen in nieuw jasje
Per 1 september is de rebranding compleet en komen websitebezoekers terecht op trends.nl. Daarnaast zijn alle communicatie-uitingen aangepakt, zoals de vlaggen, de entreezuil en het interieur van het pand in Heerenveen. Maar ook de auto’s van Amnez zijn volledig gerestyled naar de Trends huisstijl, zodat alle middelen – online en offline – herkenbaar zijn.

Amnez wordt Trends ICT Groep
Met ingang van 1 juni 2022 hebben Trends ICT Groep en Amnez telecom & ICT de krachten gebundeld. Amnez levert sinds 1998 telecom en ICT diensten aan de zakelijke markt. Samen met mensen die een enorme kennis hebben van telefonie, netwerken en verbindingen zetten ze zich al jaren in om de zakelijke communicatieoplossing eenvoudiger, beter en veiliger te maken. Door de toevoeging van Amnez aan de Trends ICT Groep is er een volgende stap richting regionale groei en landelijke dekking gerealiseerd.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll