Resultaat online klantonderzoek 2020

Het is voor ons belangrijk om te weten hoe klanten onze dienstverlening, producten en diensten ervaren. Deze feedback stelt ons in staat onze service en producten te optimaliseren en zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten af te stemmen. Daarom hebben we onderzoeksbureau Integron gevraagd om een online klantonderzoek voor ons uit te voeren.

Trends ICT Groep beoordeeld met een 8,2

Wij zijn trots op het resultaat van ons online klantonderzoek. Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 8,2. Trends is beoordeeld op onder andere sales, support en administratie. Wij willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en de fijne samenwerkingen.

Al sinds 1986 leveren we telecommunicatie, IT en datadiensten aan zakelijke gebruikers en bieden we oplossingen van diverse hoogstaande leveranciers. En nog steeds zijn we innovatief, lopen we voorop in de markt en staan we klaar voor ondernemend Nederland.

Bekijk de resultaten van ons online klantonderzoek in de infographic hiernaast.

Meer informatie
Benieuwd naar wat Trends voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van telefonie en kantoorautomatisering op maat.

 

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll