15 oktober 2015, Microsoft Skype for Business seminar

Het nieuwe werken is geen toekomstmuziek meer, met Microsoft Skype for Business bent u er helemaal klaar voor om uw medewerkers optimaal te laten samenwerken binnen uw organisatie.

Op donderdag 15 oktober 2015 organiseert de Trends ICT Groep een Microsoft Skype for Business seminar.
Skype voor Business integreert uw ICT en Telecom waardoor u uw medewerkers optimaal kan laten samenwerken, het biedt u de mogelijkheid om Presence & Instant Messaging, VoIP, Audio & Video & Web-conferencing en Desktop & Applicatie deling eenvoudig binnen uw organisatie toe te passen.

Tijdens deze middag krijgt u aan de hand van verschillende presentaties en een live-demo van Microsoft Skype for Business een indruk hoe u efficiënt uw bedrijfscommunicatie, samenwerking en kennisdeling kan optimaliseren. Zo vertelt een relatie van Trends tijdens hun praktijkcase over de implementatie van Microsoft haar Unified Communications oplossing.

Trends heeft jarenlange ervaring in de ICT en Telecom, de 2 bouwstenen voor Skype for Business en weet dan ook als geen ander deze bedrijfskritische processen realtime in te richten en toe te passen.

Laat u tijdens deze middag inspireren en adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe manier van communiceren en samenwerken binnen úw organisatie!

 

Agenda

  • 14:00 uur Ontvangst
  • 14:25 uur Welkomst woord en agenda toelichting
  • 14:30 uur Presentatie Microsoft Skype for Business – Meeuwis Vermeer (Trends)
  • 15:00 uur Microsoft Skype for Business in de praktijk en haar Ecosysteem (Gastsprekers)
  • 16:00 uur Pauze
  • 16:15 uur Live-demo – Jeroen Engering (Active Communications)
  • 17:00 uur Afsluiting en aansluitend netwerk borrel
  • 17:30 uur Einde

Datum: Donderdag 15 oktober 2015 van 14.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Trends Telematics Amsterdam bv, Hessenbergweg 73 te Amsterdam

Inschrijven

Laat u tijdens deze middag inspireren en adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe manier van communiceren en samenwerken binnen úw organisatie en schrijf u voor dit seminar in via het inschrijfformulier.


    Scroll