Systeem beheer Rotterdam

Ben je op zoek naar een gedegen systeembeheerder? Stop met zoeken, bij Trends ICT zijn wij uw  Rotterdamse partner. Met meer dan 30 jaar ervaring in de ICT en systeemwereld hebben we onze sporen wel verdiend. Dagelijks helpen we meer dan 50 verschillende bedrijven aan informatie systemen en nog belangrijker; houden we de systemen draaiende en up-to-date.

Systeembeheerder Rotterdam – altijd in de buurt

Bij Trends hebben we meerdere kantoren op verschillende locaties in Nederland. Zo is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Al meer dan 25 jaar bedienen we onze klanten in Rotterdam en omstreken vanaf deze locatie en inmiddels is onze vestiging in Rotterdam een bekende plek geworden voor veel relaties. Gevestigd naast de A16 en A20 kunt u ons eenvoudig bezoeken, met voldoende gratis parkeerplaatsen naast ons kantoor. Niet geheel onbelangrijk is dat we ook snel bij u op locatie zijn.  Heeft u vragen of problemen met één van onze systemen of oplossingen, geef dan een belletje en we zijn zo bij u op kantoor.

Wat doet een systeembeheerder

Onze specialisatie is ICT, en daarbij horen o.a. netwerken, systemen, databases en alle bijbehorende randzaken. Hoewel we al onze oplossingen zonder mankementen opleveren, kan er naar verloop van tijd altijd iets misgaan. Dat kan verschillen van kleine, niet uitgevoerde updates tot aan defecte harddisks of gebroken bedrading. We bieden u graag passende oplossingen -en hoewel we veel op afstand kunnen, komen we ook graag bij u op locatie langs.

In het kader ’voorkomen is beter dan genezen’, mag monitoring zeker niet ontbreken in ons vak. Door goede monitoring spoor je problemen op, alvorens ze plaatsvinden. Essentieel in kostenbesparing voor elke partij. We monitoren problemen met verschillende systemen. Vaak is dit een stukje software welke we op uw computer installeren. Zo krijgen we bijvoorbeeld een melding wanneer updates niet op tijd worden uitgevoerd, een veel voorkomend problemen en een voortijdige indicator van grotere problemen. Daarnaast hebben we software waarmee we uw pc op afstand kunnen overnemen. Dit scheelt een hoop tijd, waardoor we u zeer snel van de juiste oplossing kunnen voorzien.

Altijd een werkend systeem

Tijd is geld, en dat weten we bij Trends maar al te goed. Hoewel onze systemen veel werk uit handen nemen is niets zo frustrerend als datzelfde systeem niet meer doet wat het behoort te doen. Daarom is ‘altijd een werkend systeem’ ons doel en daar gaan we dan ook voor de volle 100% voor. Downtime is geen optie en als het gebeurd, bieden we graag een alternatief. Zo kun je altijd blijven werken en productief blijven.

Benieuwd hoe u goedkoper en slimmer kunt werken? Lees onderstaande bedrijfscases en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Benno

Mobiel & Infra
010 - 281 22 09
b.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll