Uw thuiswerkplek snel ingericht

Onverwachte situaties vragen om creatieve oplossingen. Thuiswerken is een flexibele regeling waarbij werknemers de mogelijkheid krijgen om vanuit huis te werken. Werknemers moeten te allen tijde en op een veilige manier bij de benodigde bedrijfsgegevens en applicaties kunnen. Door het aanbieden van cloud werkplekken bent u als bedrijf slim bezig. Het enige wat er verandert is de afstand. Verder blijft alles werken zoals het hoort.

Focus op mobiel werken

Ondernemers van nu zijn gebaat bij slimme ICT-oplossingen en IT-partners die meedenken en snel kunnen schakelen. Trends heeft diverse oplossingen ontwikkeld en blijft innoveren met de kennis en technologie van vandaag. Dat doen we al 35 jaar met creatieve en betaalbare oplossingen. Mobiel werken is tegenwoordig relevanter dan ooit en veel ondernemers zijn op zoek naar een passende oplossing. Trends heeft een breed portfolio aan oplossingen voor ondernemers met een beleid voor thuiswerken.

thuiswerken
Thuiswerkplek
man-werkt-thuis-3

Snel en volledig ingericht

Trends zorgt ervoor dat uw thuiswerkplek snel en volledig is ingericht. En dan bedoelen we echt volledig. Inclusief het telefoonnummer van de zaak wat zichtbaar is wanneer medewerkers klanten opbellen. Maar ook online samenwerken en meetings, documenten delen en videobellen horen bij de mogelijkheden. Alles geïntegreerd en veilig in de cloud.

Bedrijfskritische processen en –informatie horen thuis in de zakelijke omgeving. Wanneer u medewerkers de mogelijkheid biedt om vanuit huis te werken, wilt u dat de privéomgeving gescheiden is van de zakelijke internetomgeving. Trends begrijpt dat en heeft de oplossing voor ondernemers van nu. We zetten twee snel realiseerbare mogelijkheden voor u op rij:

  • De thuiswerkbox, een volledig geïntegreerde oplossing met firewall, VPN, beveiligde wifi, Switch, Sip Softphone, netwerkkabel, een USB-headset en gloednieuwe laptop. Uw investering is €999. Wilt u liever een thuiswerkbox huren? Dat kan voor €99 per maand.
  • Circuit oplossing van UNIFY, uw werkplek in de cloud. De implementatie gaat razendsnel en de integratie is zo gedaan. De kosten per gebruikerslicentie zijn ook nog eens laag. Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Circuit, speciaal afgestemd op kleine en middelgrote bedrijven. Om bedrijven vooruit te helpen in deze tijd bieden wij u nu 100 gratis Circuit basis licenties aan.

Bovenstaande mogelijkheden lichten wij graag toe in een gratis adviesgesprek. Met deze oplossingen bent u snel online en up-to-date vanuit huis.

Online-werkplek-in-de-cloud

Geen extra investeringen

Al onze oplossingen werken via het internet en de cloud. Dat betekent dat u vaak geen extra investeringen hoeft te doen. Wij willen het zo simpel mogelijk voor u maken en zorgen dat uw medewerkers snel zijn opgestart en aan de slag kunnen. Met een online werkplek kan uw medewerker gebruikmaken van handige apps en diverse online telefoniediensten. Snel, inzichtelijk en altijd up-to-date aan het werk, ook vanuit huis.

cloud-recht-2
Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Reinier Gunter, Specialist Cloud ICT, telefoon: 010-281 22 20

Scroll