Trends Business Internet Service

Goed en stabiel internet speelt een belangrijke rol in de continuïteit van bedrijfsprocessen en de communicatie met klanten. De oplossing van Trends zorgt voor een internetverbinding met de hoogste snelheid op basis van 4G. U kunt altijd doorwerken, zelfs als u veel data gebruikt. De professionele en geteste (buiten)apparatuur zorgt voor de best mogelijke ontvangst op uw kantoor.

4G Zakelijk Internet
Trends heeft een uniforme oplossing voor snel internet dat altijd en overal beschikbaar is. Middels een professionele 4G outdoor unit wordt de kwaliteit op locatie getest. Op basis van deze resultaten wordt er een snelle en betrouwbare internetverbinding opgeleverd. Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Uw internetverbinding wordt 365 dagen per jaar gemonitord voor optimale kwaliteitsborging.

Snel zakelijk internet
Om ervoor te zorgen dat u over een 4G zakelijk netwerk beschikt, wordt een 4G ontvangstunit geplaatst. Bij voorkeur op het dak van uw kantoor. Deze unit maakt verbinding met de master in het 4G netwerk. Via een kabel wordt er contact gelegd met de router op locatie. Trends heeft een optimale mix gecreëerd tussen de hardware die nodig is om de verbinding te ondersteunen en het netwerk van de aanbieder. Zo profiteert u van snel zakelijk internet op basis van 4G en zometeen 5G.

Datagebruik 4G Zakelijk Internet
Trends Business Internet Service op basis van onbeperkt datagebruik zorgt ervoor dat uw verbinding altijd beschikbaar is met de maximaal op locatie haalbare snelheid, voor een vast bedrag per maand. Bij Trends Business Internet Service met een databundel wordt het datagebruik maandelijks geëvalueerd. Zo bepalen we de hoogte van uw databundel. Uw internetverbinding blijft te allen tijde beschikbaar, zelf wanneer deze wordt overschreden. Er wordt dan een hogere bundel aangeboden die past bij uw dataverbruik.

Lees meer over 4G Zakelijk Internet >

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll