Trends ICT genomineerd voor Klantbeleving Award 2021

Welke organisaties in Nederland presteerden de afgelopen twee jaar het best op het gebied van klant- en medewerkerbeleving? Op 7 oktober reikt onderzoek- en adviesbureau Integron voor de elfde keer de Beleving Awards uit. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie. Er zijn in totaal 42 organisaties genomineerd in 16 categorieën.

Genomineerden awards klantbeleving 2021
De klantbeleving awards zijn verdeeld over acht categorieën. De nominaties komen voort uit ruim 300 door Integron uitgevoerde klantonderzoeken in 2019 en 2020 en zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde klanttevredenheidscijfer en de hoogste Net Promoter Score (NPS). Het is voor ons belangrijk om te weten hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Deze feedback stelt ons in staat onze service en producten te optimaliseren en zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten af te stemmen. Vorig jaar ontvingen we een beoordeling met een gemiddelde van een 8,2. In de categorie klantbeleving ICT dienstverlening zijn naast Trends ICT twee andere partijen genomineerd: Info support en Vecozo.

Integron Beleving Awards 2021
De Beleving Awards is door de jaren heen uitgegroeid tot hét klant- en inspiratie event. Meer dan 250 organisaties waren eerder genomineerd en al ruim 75 winnaars stonden op het podium. Het Beleving Awards event is meer dan het prijzen van de winnaars. 7 oktober is er ook ruimte voor verdieping, verbinding en interactie. Zo zullen keynote sprekers als management trainer Tjeerd den Boer van driesterrenrestaurant De Librije en bestsellerauteur Niek van den Adel vertellen over respectievelijk het benutten van toptalent en het tonen van veerkracht. Verder zijn er interactieve break-out sessies waarin topperformers als Koninklijke Horeca Nederland en Vecozo hun verhaal delen.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll