Trends ICT Groep opnieuw genomineerd voor de Klantbeleving Award

Rotterdam, 18 april 2024 – Trends ICT, de winnaar van de Klantbeleving Award 2021 en 2022, is verheugd aan te kondigen dat het voor het derde opeenvolgende jaar is genomineerd voor de prestigieuze Klantbeleving Award 2023 van Integron.

Steeds meer bedrijven schenken continu aandacht aan hun customer en employee experience. Simpelweg omdat bewezen is dat dat leidt tot meer enthousiaste klanten en medewerkers. Reden genoeg voor veel organisaties om er een schepje bovenop te doen en te investeren in klant- en medewerkerbeleving. Tijdens de Beleving Awards van Integron komen deze organisaties nadrukkelijk in beeld. De afgelopen jaren zijn er meer dan 300 organisaties genomineerd en stond Trends ICT al twee keer op het podium. Dit jaar staan de Beleving Awards in het teken van (organisatie)verandering.

“Trends ICT hecht veel waarde aan hoe klanten de dienstverlening ervaren. Deze feedback stelt ons in staat onze service, producten en diensten te optimaliseren en zo goed mogelijk af te stemmen op de klantbehoeften. Wij zijn dan ook enorm trots om voor het derde jaar op rij genomineerd te zijn voor de Klantbeleving Award” zegt Lothar Steegstra, Algemeen Directeur bij Trends ICT. “Deze nominatie is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij blijven ons inzetten om te innoveren en te verbeteren.”

De klantbeleving-awards zijn verdeeld over zeven categorieën. De nominaties komen voort uit ruim 200 door Integron uitgevoerde klantonderzoeken in 2023 en zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde klanttevredenheidscijfer.

Nu is de vraag wie zich dit jaar mogen kronen tot best presterende organisaties op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Dat wordt op 6 juni bekend gemaakt. Dan reikt onderzoeks- en adviesbureau Integron voor de veertiende keer de Beleving Awards uit. Evenementenlocatie Lommerijk in Rotterdam is de plek waar alle toppresteerders samenkomen.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll