Trends ICT Groep tekent overname Braintel

Met ingang van 1 juli 2020 heeft Trends ICT Groep IT- en telecom leverancier Braintel overgenomen. Braintel heeft de afgelopen jaren veel bedrijven ondersteund bij de integratie van vernieuwende communicatiemiddelen. De bestaande kennis en expertise rondom zakelijke telefonie en IT wordt aangevuld en geoptimaliseerd met het productportfolio van Trends.

Uitbreiding productportfolio

Braintel zal het volledige Trends productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en cloud IT-diensten gaan aanbieden. Met de overname wordt het gebied tussen Amsterdam en Rotterdam nog beter bediend vanuit Trends. Daarmee komt de landelijke dekking steeds dichterbij. Een groeistrategie die Trends al vanaf de start in 1986 verwezenlijkt. De mogelijkheden van telefonie en kantoorautomatisering zijn meegegroeid en uitgegroeid tot een volwaardig en toonaangevend portfolio.
Trends heeft naast de hoofdvestiging en het kenniscentrum in Rotterdam vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen. Het volledige productportfolio zal direct beschikbaar zijn voor de huidige klanten. In de dienstverlening en communicatie naar bestaande klanten staat continuïteit voorop. Trends biedt een aanvulling en verbreding van het huidige portfolio dat van waarde is voor de gehele ICT-infrastructuur binnen mkb-bedrijven.

Landelijke ICT-partner

Trends ICT Groep ziet ruimte voor een grote landelijke speler met lokale aanwezigheid en zet met deze overname een stap in de gewenste richting. Als gedreven ICT-partner levert en integreert Trends oplossingen voor een toekomstgerichte informatie- en communicatie-omgeving. Bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen op het gebied van ICT-infrastructuur binnen het mkb gelden als uitgangspunt voor de eigen innovatieve, in de praktijk beproefde oplossingen. Nieuwe en vaste klanten ervaren de voordelen van optimale kennis en service. Inclusief lokaal aanspreekpunt.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. 

 

 

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll