Scherpe prijzen, vakkundige oplossingen

Mede hierdoor zijn wij in staat altijd een scherp geprijsde oplossing te vinden voor de vragen van onze klanten, passend bij hun onderneming. Het bieden van hoogstaande kwaliteit, continuïteit en service staat voor ons op 1. We adviseren, leveren, installeren, implementeren, beheren en ondersteunen. Zo brengen wij bedrijven verder.

Geen losse draadjes meer, maar een gehele ICT-infrastructuur. Van online werkplek tot vaste en mobiele telefonie. Met alle data veilig in datacentra in Nederland.

Trends-Scherpe-prijzen-vakkundige-oplossingen
Trends-hoofdkantoor-Rotterdam
Trends-Altijd-1-aanspreekpunt

Altijd 1 aanspreekpunt

Binnen Trends hanteren we korte lijnen. Dat betekent dat er zoveel mogelijk wordt gecommuniceerd via één centraal en gespecialiseerd aanspreekpunt. We streven gezamenlijk naar het leveren van optimale en maatgerichte kwaliteit. Daar waar mogelijk zijn we ISO-gecertificeerd en onze medewerkers beschikken over VCA-, PRINCE2- en ITIL-certificaten.

We hebben elke expertise in huis. Van techniek tot support. En van relatiebeheer tot research & development. Onze specialisten weten wat een ondernemer nodig heeft. Ze ondersteunen wanneer dat nodig is, hebben antwoord op vragen en voorzien in vakkundig advies.

Zo zorgen we er samen voor dat u bereikbaar bent. Altijd en overal. Want waar en wanneer u werkt: Trends werkt voor u.

Trends. Make IT easy

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Reinier Gunter, Specialist Cloud ICT, telefoon: 010-281 22 20

Scroll