Trends ICT winnaar Klantbeleving Award 2021

Afgelopen 7 oktober werden de 16 best presterende organisaties op het gebied van klant- en medewerkerbeleving in Nederland onderscheiden. Onderzoeks- en adviesbureau Integron reikte voor de elfde keer de Beleving Awards uit, die in het teken stonden van de mensgerichte organisatie. In Buitenplaats Kameryck in Kamerik werd Trends ICT uitgeroepen tot winnaar van de Klantbeleving Award 2021 in de categorie ICT dienstverlening.

Hoogste gemiddelde klanttevredenheidscijfer
Totaal waren 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën. De nominaties en uiteindelijke winnaars zijn bepaald op basis van de resultaten van de door Integron uitgevoerde klant- en medewerkerbelevingsonderzoeken in 2019 en 2020. Er is gekeken naar de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS) en employee Net Promoter Score (eNPS). Afgelopen jaar werd Trends ICT door klanten nog beoordeeld met een 8,2. Deze feedback stelt ons in staat onze service en producten te optimaliseren en zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten af te stemmen.

Integron Beleving Awards 2021
De Beleving Awards is door de jaren heen uitgegroeid tot hét klant- en inspiratie event. Naast de uitreiking van de prijzen is er ook ruimte voor verdieping, verbinding en interactie. Op 7 oktober vertelden keynote sprekers als management trainer Tjeerd den Boer bij driesterrenrestaurant De Librije en bestsellerauteur Niek van den Adel over respectievelijk het benutten van toptalent en het tonen van veerkracht. Ook waren er break-out sessies waarin Koninklijke Horeca Nederland, PreZero en VECOZO hun verhaal wereldkundig maakten. Dagvoorzitter van het event was Thomas van Zijl van BNR.

Wij zijn enorm trots op deze award en de erkenning en het vertrouwen van onze klanten. Onze complimenten ook aan de medegenomineerden in de categorie.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll