Trends ICT wint Klantbeleving Award 2022

Donderdag 23 juni vond de uitreiking van de Beleving Awards plaats in Hal4 aan de Maas in Rotterdam. De 13 best presterende organisaties op klant- en medewerkerbeleving ontvingen een Beleving Award 2022. Zij haalden het afgelopen jaar stuk voor stuk het beste uit hun klanten en/of medewerkers. Trends ICT is uitgeroepen tot winnaar van de Klantbeleving Award 2022 in de categorie ICT dienstverlening en liet daarmee Priva en SmartR achter zich.

Beoordeling door klanten
In totaal waren 38 organisaties genomineerd in 15 categorieën. De nominaties en uiteindelijke winnaars komen voort uit de honderden door Integron uitgevoerde klant- en medewerkerbelevingsonderzoeken in 2021. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS) en employee Net Promoter Score (eNPS). Trends hecht veel waarde aan hoe klanten de dienstverlening ervaren. Deze feedback stelt ons in staat onze service en producten te optimaliseren en zo goed mogelijk af te stemmen op de klantbehoeften. In 2021 zijn we door klanten beoordeeld met een gemiddelde van een 8,3.

Uitreiking Beleving Awards
De uitreiking van de Beleving Awards staat bekend als hét klant-, medewerker- en inspiratie-event van Nederland. Het maakt duidelijk hoe goed organisaties scoren op service, support, communicatie en meer. De afgelopen jaren zijn al bijna 300 organisaties genomineerd en meer dan 90 winnaars stonden op het podium. De programmering zorgt voor verdieping, interactie en humor, waarbij dit jaar de veranderkracht van mens en organisatie de rode draad vormde. Keynote speaker Arno Folkerts kreeg de lachers op zijn hand met zijn neurowetenschappelijk onderbouwde en vooral humoristische blik op organisaties in transitie. Verder liet klantenthousiasme en verleuker-expert Feike Cats zien hoe bedrijven meer uit klanten en medewerkers kunnen halen.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll