Trends ICT Groep ook in 2022 genomineerd voor Klantbeleving Award

Organisaties die het beste presteren op het gebied van klant- en medewerkerbeleving worden wederom erkent met een Klantbeleving Award. Donderdag 23 juni reikt onderzoeks- en adviesbureau Integron voor de twaalfde keer de Beleving Awards uit. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in Hal4 aan de Maas in Rotterdam en is het thema veranderkracht van mens en organisatie. Trends ICT Groep is in de categorie ICT dienstverlening genomineerd voor een Klantbeleving Award.

Beoordeeld met een hoger gemiddelde
In totaal zijn 24 organisaties genomineerd in 8 categorieën. De nominaties komen voort uit ruim 220 door Integron uitgevoerde klantonderzoeken in 2021 en zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde klanttevredenheidscijfer en de hoogste Net Promoter Score (NPS). Ook worden de grootste stijgers en organisaties met de hoogste NPS beloond. Trends hecht veel waarde aan hoe klanten de dienstverlening ervaren. Deze feedback stelt ons in staat onze service en producten te optimaliseren en zo goed mogelijk af te stemmen op de klantbehoeften. Vorig jaar ontvingen we al een hoge beoordeling en nu weer: we zijn in 2021 beoordeeld met een gemiddelde van een 8,3.

Beleving Awards 2022
De uitreiking van de Beleving Awards is uitgegroeid tot hét klant-, medewerker- en inspiratie-event. Naast de uitreiking van de awards zal keynote speaker Arno Folkerts spreken over organisaties in transitie vanuit het menselijk brein. Onderwerpen als leiderschap en communicatie komen op een neurowetenschappelijke en humoristische manier aan bod. Ook zijn er interactieve breakout-sessies waarin verleuker-expert Feike Cats laat zien hoe u meer uit klanten en medewerkers haalt. Dagvoorzitter Thomas van Zijl van BNR praat het programma als vanouds weer vakkundig aan elkaar.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll