Voice over IP Rotterdam

Bellen via de Cloud; ontdek onze op maat gemaakte oplossing voor telefonie. Met Voice over IP verplaatsen we uw fysieke telefooncentrale naar de Cloud. Dankzij deze ‘virtuele’ omgeving hoef je niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale. Dit betekent een kostenbesparing op onderhoud. Daarnaast bespaar je op de belkosten, welke veel lager liggen per minuut.

Flexibel bellen met Voice over IP Rotterdam

Met Voice over IP bent u altijd en overal bereikbaar. Feitelijk neemt u uw kantoortelefoon gewoon ‘mee’ op uw smartphone. Daarnaast kunt u op elk moment, op welke locatie dan ook, aanpassingen doen aan uw telefooncentrale. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke doorschakelingen, het instellen van voicemail berichten of het aanpassen van bereikbaarheid. Dit brengt een enorme flexibiliteit mee zich mee op het gebied van bereikbaarheid van uw kantoor.

Hosted Telefonie in Rotterdam

Bij Trends werken we met verschillende bedrijven in allerlei sectoren. Door de enorme toevlucht in digitale ontwikkelingen merken we een enorme vraag aan Cloud diensten. Een belangrijk voorbeeld hiervan is Hosted telefonie. Hosted telefonie zorgt voor flexibel, compleet en schaalbaar zakelijk bellen. Belt u nog via de analoge of digitale (ISDN) lijn? Dan hebben we voor u de oplossing: bellen via het interne. Bij Trends leveren we Voice over IP oplossing in Rotterdam. Ontdek nu onze op maat gemaakt oplossingen voor telefonie.

Trends. Makes IT easy

Bij Trends houden we van IT en Telecomdiensten en al meer dan 30 jaar verzorgen we deze diensten voor bedrijven in de Rotterdamse regio. Met name de laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in Voice over IP diensten en trainen we ons personeel daarin. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikken we over de laatste hardware en software op het gebied van Voice over IP. Bent u benieuwd wat VoIP voor uw Rotterdamse bedrijf kan betekenen? Lees onze cases en neem contact op voor een gratis kennismakingssessie!

Alessandra

Vaste & mobiele telefonie
010 - 281 22 43
a.burgers@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll