VoIP Rotterdam

De op maat gemaakte oplossing voor telefonie; dat is wat Trends ICT u met VoIP Rotterdam te bieden heeft. Met Voice-over-IP heeft u feitelijk een telefooncentrale in de cloud. Tegenwoordig wilt u als bedrijf vooral flexibel zijn en snel en makkelijk kunnen beschikken over telefoniediensten die u op dat moment, waar u of uw medewerkers ook zijn, nodig heeft.

Zakelijk bellen met VoIP Rotterdam

VoIP Rotterdam biedt u de mogelijkheid om overal en altijd bereikbaar te zijn; uw kantoortelefoon neemt u immers gewoon ‘mee’ op uw smartphone. Daarnaast bent u met VoIP de baas over uw eigen bereikbaarheid: uurtje eerder dicht dan normaal? Door gemakkelijk en snel een bericht in te spreken, krijgen bellers een professionele boodschap te horen.

Altijd bellen met een vast nummer

Een groot voordeel van VoIP Rotterdam is dat u altijd belt met een vast nummer, wat uw bedrijf een professionele uitstraling geeft. Ook kunt u telefoontjes naar het vaste nummer ontvangen op uw mobiel. Zo bent u écht altijd en overal bereikbaar voor (potentiële) klanten, zolang u maar verbinding heeft met 3/4G of wifi.

Extra opties VoIP Rotterdam

VoIP Rotterdam biedt u als bedrijf nog veel meer verschillende opties. Wat dacht u van gratis bellen met collega’s, overal ter wereld? Of mogelijkheden voor het instellen van een keuzemenu, het creëren van een wachtrij waar bellers in terechtkomen wanneer u in gesprek bent, of inzicht in online rapportages omtrent het belgedrag van uw medewerkers en klanten? Met VoIP Rotterdam bent u klaar voor  de toekomst en maakt u een professionaliseringsslag met uw bedrijf!

Trends. Makes IT easy

Wij hebben telefonie en VoIP die wij in Rotterdam en omgeving voor u installeren in eigen hand. Ook voor uw verdere automatisering bent u bij Trends aan het juiste adres. Zo heeft u voor uw complete bedrijfscommunicatie en automatisering maar één leverancier om mee te sparren. Dat maakt het voor u wel zo makkelijk. Daarmee is Trends úw partner op het gebied van VoIP in Rotterdam.

Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden op het gebied van VoIP? Als Rotterdams bedrijf gaan we graag met u om tafel. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Erik

Kantoorautomatisering
030 - 258 56 02
e.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll