Voxtel neemt telecomprovider Zivva over

Voxtel, onderdeel van de Trends ICT Groep neemt per 1 april 2016 Zivva over, de zakelijke aanbieder van hosted VoIP en internet. Alle klanten van Zivva krijgen per direct de beschikking over de Cloud Bellen diensten van Voxtel.
De producten en diensten van beide providers vertonen veel overeenkomsten en overlappen elkaar grotendeels. De overgang van Zivva naar Cloud Bellen zal dan ook naadloos plaatsvinden.

Cloud Bellen
Cloud Bellen is een toonaangevende provider van VoIP-oplossingen voor het MKB. De onderneming biedt daarvoor verschillende vormen van VoIP aan, van telefoonverkeer via internet tot dedicated hosting. Alle diensten zijn helder, betrouwbaar en zonder investeringen vooraf. Via het Cloud Competence Center krijgen klanten beschikking over een uitgebreide helpdesk.

Voxtel
Voxtel is dé cloud partner voor het MKB en levert veelzijdige diensten in de cloud, waarbij klanten zelf vrijwel alle opties naar behoefte kunnen aan- en uitschakelen, desgewenst tot op gebruikersniveau. Ondernemers betalen zo alleen voor diensten die daadwerkelijk worden gebruikt en ze hoeven geen dure abonnementen af te sluiten.

Trends ICT Groep
Voxtel is onderdeel van Trends ICT Groep, een snelgroeiende speler in de markt voor telecommunicatie en automatisering. Al meer dan 25 jaar zorgt Trends voor de passende oplossing voor de groeiende klantenkring binnen het MKB. Inmiddels bedient de onderneming meer dan 2500 klanten met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. De kernactiviteiten zijn: Unified Communications, Automatisering en Infrastructuur (IT), Telefonie en mobiele telefonie (CT), ICT-consultancy, Hosting van ICT-oplossingen, Videotelefonie en Conferencing Solutions. Trends ICT Groep beschikt over een uitgebreid en competent team van doorgewinterde specialisten in de automatisering en telecom.

Voor meer informatie over Voxtel en Cloud Bellen: voxtel.nl en cloudbellen.com.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll