J0CHEM-JANSEN

Jochem Jansen

Toen onze producten steeds meer in het buitenland werden opgepikt, groeide ons bedrijf snel. We breidden uit naar drie locaties in twee jaar. Het regelen van je ICT is dan wel een uitdaging. Met meerdere locaties wil je dat je mensen gemakkelijk met elkaar kunnen werken. Door de groei van ons bedrijf wilde ik dat niet zelf hoeven te regelen. Trends ICT Groep hielp ons daarbij. Van het meedenken over wat we nodig hadden en tot het bieden van de beste oplossing voor al onze ICT.

Dankzij Cloud ICT kunnen al onze locaties snel met het hoofdkantoor schakelen bij een grote order. Alles is voor ons geregeld, van IT tot telefonie. Voor vragen kunnen we snel bij ze terecht. Perfecte service.

LAURA-DE-VRIES

Laura de Vries

Mijn werkplek? Overal waar ik met mijn fiets kan komen. Ik ben het visitekaartje van ons bedrijf en zorg ervoor dat ik dicht bij onze klanten ben. Ik geef advies op locatie en de backoffice regelt het papierwerk. Als ik op pad ga moet ik snel kunnen schakelen en toegang hebben tot klant- enproductinformatie en de gemaakte afspraken.
Waar ik ook ben, ik ben altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij onze klanten. Cloud ICT is de oplossing die ervoor zorgt dat ik overal kan werken. Of ik daar nu mijn telefoon, laptop of tablet voor gebruik.

En het belangrijkste: de veiligheid van de gegevens van onze klanten is met Cloud ICT gewoon goed geregeld. Door de nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige gegevens vind ik dat een pré. Dat biedt mij als ondernemer zekerheid!

Henk Belanda

Henk Belanda

Geen poespas voor mijn bedrijf: ik wil het gewoon goed geregeld hebben. Omdat we internationaal handelen gaat bij ons het werk 24 uur per dag door. Onze telefoniediensten hebben we jaren terug al geregeld bij Trends. Naar alle tevredenheid. Maar we kregen steeds meer behoefte aan betrouwbare IT-diensten. Alles waar klanten voor bellen wilden we direct kunnen loggen in een CRM-systeem. Dat veilig en snel kunnen doorzetten naar orders en acties voor onze accountmanagers. Die zitten op verschillende locaties, dus een betrouwbare externe inlog was daarbij noodzakelijk.

Dankzij Cloud ICT kunnen we direct communiceren met onze collega’s op locatie en zijn ze altijd up-to-date. Ook al is het midden in de nacht. Exact wat we nodig hebben om ons werk te doen.

parallax
Scroll