Werken in de cloud

Uw bedrijfsdata altijd en overal online toegankelijk? Ontdek dan de voordelen van werken in de cloud. Met de Cloud ICT-oplossingen van Trends maakt u namelijk kennis met het nieuwe werken. Bent u benieuwd hoe ook uw bedrijf efficiënter kan samenwerken en kan besparen op ICT-onderhoudskosten? Werk samen met uw medewerkers in uw online werkplek.

Wat is in de cloud werken?

‘Cloud computing’ is een term waarvan veel ondernemers zich geen voorstelling kunnen maken. Wat is de cloud en hoe werkt het? Als u in de cloud gaat werken, staan de data en software van uw bedrijf niet meer op uw computer, maar op de servers die Trends beheert. Meestal gaat het om cloudopslag. Uw bestanden worden dan online opgeslagen, zodat u er altijd en overal in kunt werken. U kunt er ook voor kiezen om al uw software in de cloud te laten werken met een hosted desktop.

De voordelen van een online werkplek

Werken in de cloud levert een aantal grote voordelen op:

 • U bespaart op ICT-beheer, zoals het installeren van updates en maken van back-ups.
 • Uw bestanden en programma’s staan in de cloud. U hoeft nauwelijks te investeren in hardware.
 • U betaalt per online werkplek. Zo kunt u altijd opschalen of terugschalen als dat nodig is.
 • Trends neemt beveiligingsmaatregelen en voorkomt storingen. Daarnaast maken we back-ups.
 • U kunt heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en uw vertrouwde software.
 • U kunt online samenwerken aan documenten, zodat er nooit verschillende versies ontstaan.

Veilig werken in de cloud

Werken in de cloud geeft ondernemers soms een onveilig gevoel. In theorie zou iedereen immers zomaar bij uw bedrijfsdata kunnen. Om uw data te beschermen is de verbinding tussen onze online werkplek en het apparaat waarop u werkt echter versleuteld. Ook maken we meerdere keren per dag back-ups van uw gegevens. Met deze maatregelen zijn de zakelijke clouddiensten van Trends veiliger dan ICT in eigen beheer.

Wat kost een online werkplek?

Bent u overtuigd om te gaan werken in de cloud? Met een vast bedrag per gebruiker per maand, voorkomt u dat u tegen onverwachte ICT-onderhoudskosten aanloopt. Ontdek hoe werken in de cloud uw bedrijf kan helpen om beter, veiliger en goedkoper te worden. Lees hiervoor onderstaande bedrijfscases en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

  Nieuwsbrief

   Scroll