Van Zivva naar Voxtel

Geavanceerde telefonieoplossingen in de cloud
Welkom bij Trends. U bent op deze pagina terecht gekomen als klant van Zivva. In de mailing heeft u kunnen lezen dat Trends ICT Groep de activiteiten van Zivva heeft overgenomen. Omdat de producten en diensten van Zivva vele raakvlakken hebben met die van Voxtel, denken we dat we u het beste van dienst kunnen zijn door u op termijn te laten overstappen naar de diensten van dit merk van Trends.

Voxtel – dé cloud partner voor het MKB
Als klant van Zivva bent u al volop bekend met VoIP-telefonie en alles wat daarmee samenhangt. De telefooncentrale in de cloud, IP-toestellen en 24/7-bereikbaarheid zijn geen nieuwe begrippen voor u. Daarom bent u bij Voxtel, dat zijn producten aanbiedt onder de naam Cloud Bellen, in goede handen.

Bij Cloud Bellen krijgt u de beschikking over geavanceerde mogelijkheden op het gebied van telefonie, zonder investeringen vooraf. De producten en diensten zijn helder, goedkoop en betrouwbaar.

Bovendien krijgt u de beschikking over de uitgebreide helpdesk met het Cloud Competence Center van onze vestiging in Amsterdam. Zij weten echt alles van cloud-technologie en zullen u bijstaan in de overstap van Zivva naar Cloud Bellen, zodat u zonder downtime gebruik kunt gaan maken van onze diensten.

Binnenkort zullen onze accountmanagers contact met u opnemen om te bespreken wat uw huidige gebruik is, wat uw wensen zijn, en welke mogelijkheden Cloud Bellen u biedt.

U kunt alvast voor meer informatie terecht op http://cloudbellen.com/ontdek-de-voordelen/.

Zie verder ook http://www.voxtel.nl

Scroll