Cybersecurity training DIEV

Iedereen die binnen een bedrijf gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor cybercriminelen een ingang om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens. Cybercriminaliteit is een breed begrip: van een virus tot ransomware, van hackers tot identiteitsfraude en van phishing tot datalekken. De online training Data Informatie Eindgebruiker Veiligheidstraining (DIEV) helpt met cybercrime-awareness en biedt inzicht voor gebruikers.

Risico’s van cybercriminaliteit

Met deze training krijgt de gebruiker een beter beeld van de risico’s van cybercriminaliteit en is beter in staat om risico’s te herkennen. Onderwerpen als AVG, website fraude, whaling via WhatsApp, foute betaalverzoeken en veilig social media komen aan bod. DIEV zorgt ervoor dat gebruikers alert gehouden worden om veilig te blijven werken. Er worden concrete en praktische tips gegeven die inspireren tot organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

Resultaten van DIEV:

  • Training in het herkennen van phishing en ransomware e-mails aan de hand van concrete voorbeelden.
  • De training draagt bij aan veilig werken, waardoor de risico’s worden teruggebracht en de kans op datalekken wordt verkleind.
  • Bewustwording van digitale gevaren en vormen van cybercriminaliteit.

Korte, online lessen

Om uw bedrijf veilig online te laten functioneren is het belangrijk dat alle medewerkers deze basis meekrijgen. DIEV bevat korte, praktische lessen van enkele minuten die de gebruiker in eigen tempo volgt. Aan de hand van voorbeelden zoals, video’s, screenshots en mails worden de gevaren getoond en hoe de gebruiker moet handelen. Door het tijdig herkennen van aanvallen kan verdere schade worden voorkomen. 

Nu 12 maanden gratis op proef!

Meer weten over DIEV en wat een cybersecurity training voor uw bedrijf kan betekenen? Nu 12 maanden gratis op proef voor 1 gebruiker. Neem contact met ons op.

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book

Download

Maak gratis kennis met DIEV!

Nu 12 maanden op proef. Vul onderstaand formulier in en ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll